Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

30/35+

Vrouwenvoetbal 30/35+ in Joure!

Ook geïnspireerd door het succes van het Nederlands vrouwenelftal? Je hoeft het niet langer alleen bij kijken te laten – sinds 2017 heeft SC Joure ook een voetbalteam voor vrouwen van 30/35+ !

Je leest het ook op de KNVB site: vrouwenvoetbal staat voor positieve waarden. Voor elkaar, voor het spel en voor de toekomst. Dat is ook zo bij SC Joure. De vrouwenvoetbalgroep traint in een ongedwongen sfeer waarbij gezelligheid net zo belangrijk is als het spel. Voetbalervaring is niet vereist!

Op dit moment trainen we op vrijdagavond van 19.30 tot 20.45. Er zijn geen wekelijkse wedstrijden, maar elk half jaar spelen we 4 mini-toernooien (ook op de vrijdagavond) waarbij we het opnemen tegen 4 andere vrouwenelftallen; op basis van de uitslagen van deze toernooien wordt een competitiestand bijgehouden. Vaak sluiten we deze mini-toernooien af met een gezellige borrel, maar dat is geen verplichting natuurlijk!

dames.png

 

Wil je ook eens komen sfeerproeven?

Als vrouw van 30/35+ ben je altijd welkom om eens mee te komen trainen. Je kunt dit van tevoren dan even melden bij Annemiek v. H (06-12143442) of Annemieke Y. (06-15593305). Naast sportkleding is het handig als je scheenbeschermers en voetbalschoenen meeneemt maar dat is niet verplicht voor het eenmalig meetrainen.

Delen

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!