Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Coach jeugdbegeleiding

Beste trainers, leiders en ouders,

Graag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Laurens Melein, 39 jaar oud, getrouwd met Rita. Samen hebben we twee zoons, Dylan en Roan. Roan is net als zijn opa en ikzelf een voetballer. Hij speelt in JO10-2. In de afgelopen jaren ben ik actief geweest als jeugdtrainer bij SC Joure. Daarnaast werk ik als coach, loopbaanadviseur en trainer voor diverse organisaties.

In overleg met de club is besloten om extra aandacht te geven aan trainers en leiders op het pedagogische vlak, houding en gedrag. Hoe kunnen we samen nog beter informatie, trainingen, theorie e.d. overbrengen aan de kinderen en teams? Hoe zorgen we voor variatie, afwisseling en diepgang aansluitend bij de verschillende niveaus?

Ieder kind, trainer, leider en mens is anders. Het is handig om handvatten te hebben om meer sturing te kunnen geven aan verschillende situaties en kinderen. Hier gaan we vanaf dit seizoen een start mee maken. Samen met de trainers, voetballeiders, leiders/coaches en natuurlijk de andere betrokken ouders gaan we de schouders eronder zetten voor nog meer spelplezier, prestaties en clubgevoel.

Als coach en (train de) trainer ga ik de trainers en leiders ondersteunen bij bovenstaande vragen, thema’s en uitdagingen.

Tot ziens!

Hartelijke en sportieve groet,

Laurens Melein
Email: laurensmelein@gmail.com
Tel.: 0618516137

Laurens Melein

Delen

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!