Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Fysiotherapie

SC Joure, blessure….en dan??

Iedereen heeft het wel een keer meegemaakt; een blessure tijdens het wedstrijdseizoen.
Wat dan? Om de voetballers van SC Joure sportmedisch goed te kunnen begeleiden, werkt SC Joure inmiddels voor het 4e jaar samen met Fysio-Actief. Doelstelling is om alle leden, ongeacht niveau of leeftijd op een snelle, maar verantwoorde wijze weer wedstrijdfit te krijgen. Fysio-Actief houdt een gratis inloopspreekuur op locatie voor alle leden, om sportmedische vragen ter plekke te kunnen beantwoorden.

Het spreekuur is op de volgende momenten:
     - Dinsdag       18:30 tot 19:30
     - Donderdag   18:30 tot 19:30 

Fysiotherapeut Mircea Wierenga 06-35 31 86 00

Sportfysiotherapie is bedoeld voor sporters die een blessure hebben opgelopen en hun sport zo snel mogelijk weer op een verantwoorde manier willen hervatten. In samenwerking met de sportfysiotherapeut wordt een revalidatieplan opgesteld. Er wordt gestart met basis kracht- en stabiliteitstraining, waarna je aan de slag gaat met sportspecifieke oefeningen. Je behandeling wordt zo altijd aangepast op je sport. Om de overgang van revalideren op de zaal naar het voetballen te verkleinen, biedt Fysio-Actief bij SC Joure veldrevalidatie.
Verder biedt Fysio-Actief preventieve training, training gericht op het verbeteren van prestaties en advies. Ze vormen een onderdeel van het Sport Medisch Team Sneek (een samenwerkingsverband tussen sportarts (SMA), sportdiëtist (AVS) en sportpsycholoog (TipTopsport).
Naast sportfysiotherapie biedt Fysio-Actief veel meer. Fysio-Actief is het centrum voor iedereen die advies nodig heeft over houding en/of beweging, of het nu gaat om sport, werk of dagelijkse activiteiten. Met een actieve aanpak wordt niet alleen gestreefd naar snel resultaat, maar vooral naar een structureel herstel. De praktijk is herkenbaar door een vertrouwde omgeving, deskundige en persoonlijke benadering in een goede sfeer. Uw lichaam verdient de beste behandeling! U kunt bij Fysio-Actief terecht voor:

  • Sportfysiotherapie
  • Fysiotherapie
  • Medische training en revalidatie
  • Manuele therapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Ouderenfysiotherapie
  • Oncologiefysiotherapie
  • Oedeemfysiotherapie
  • Bedrijfsfysiotherapie
  • Specialisaties als Dry Needling, Medical taping Fitness, Lifestyle en beweegprogramma's

Blessure, pijnklachten, moeite met bewegen of behoefte aan advies? Fysio-Actief helpt u graag en dat merkt u!
Fysio-Actief De Merk 4 8501 AN Joure 0513 41 66 94 www.fysio-actief.nl

Delen

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!