•  

  Beste sporter of supporter van SC Joure.

  Afgelopen vrijdag 26 november 2021 heeft de regering nieuwe maatregelen afgekondigd om het stijgende aantal besmettingen en ziekenhuisopnames tegen te gaan. Deze gaan in op zondag 28 november.

  Wat betekent dit voor jou? We zetten het even voor je op een rij. 

  1. Alle niet essentiële instellingen moeten vanaf 17u sluiten. Dit geldt ook voor de amateursporten. Op dit moment is de KNVB nog in gesprek met de Tweede Kamer om een oplossing te vinden voor deze maatregel. https://www.knvb.nl/nieuws/organisatie/berichten/65536/knvb-vraagt-tweede-kamer-om-trainen-na-17-uur-te-bespreken

  2. In ieder geval tot nader orde is besloten dat alle pupillen teams (mini’s t/m JO/MO12) kunnen blijven trainen. Wel is het zo dat we hebben moeten besluiten alle trainingen met een uur te vervroegen. Alle pupillenteams kunnen hierdoor maximaal 1 uur trainen (15u-16u en 16u-17u). Om 17u gaan de lichten om de velden ook daadwerkelijk uit. 

  3. Voor de junioren en senioren is het op dit moment nog onzeker wat de KNVB kan en zal regelen. Wel zullen we de mogelijkheden bekijken om de zaterdagen in te zetten voor trainingen en/ of oefenpartijtjes. Hierover zullen we na woensdag iedereen informeren.

  4. Toeschouwers, supporters zijn de komende 3 weken helaas niet meer welkom op het sportpark. Niet tijdens de wedstrijden en niet tijdens de trainingen.

  5. Het clubhuis, dat valt onder de maatregelen voor de horeca, is doordeweeks niet open. 

  6. De kleedkamers zijn tijdens de trainingen voor pupillen gesloten. De toiletten zijn wel toegankelijk. 

  7. Op zaterdagmorgen is het clubhuis tot 13.00 uur een afhaal locatie. Dat betekent dat de spelers en begeleiders met een mondkapje op, iets kunnen kopen in het clubhuis.

  Vanaf ’s middags is er van 13.00-17.00 uur controle op de Corona check-app, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag bij de ingang van het clubhuis. In het clubhuis is een vaste zitplaats verplicht.

  Wil je meer informatie? Ga dan naar:

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen

  Het is jammer deze maatregelen ingesteld moeten worden, we hopen dat je er begrip voor hebt en wensen jou en de mensen om je heen een goede gezondheid toe.

   

  Hartelijke groeten,

  Het Bestuur van SC Joure