• Op zaterdag 1 juni werd op het hoofdveld van SC Joure de tweede regionale federatie kaatswedstrijd bij Kaatsclub SC Joure gespeeld met een mooie deelname van 38 kaatsers uit Joure en omstreken. Onder prima weersomstandigheden werd er in de A-klasse en B-klasse met veel enthousiasme en spelplezier gekaatst en was er voor het publiek met enige regelmaat fanatiek en mooi kaatsspel te zien.
   

  Een aantal Jouster kaatsers viel zaterdag in de prijzen. In de A klasse pakte Ridsert Weitenberg de 1e prijs en Bauke Rinzema en Wiebe Jan Anema samen de 2e prijs. In de B klasse waren Bart Potma en Gerard de Wolff samen succesvol en gingen met de 2e prijs naar huis.

  Heb je nog nooit gekaatst of lijkt het je leuk om een keer te kaatsen. Geef je dan op via kaatsclub.joure@gmail.com! Kaatsclub SC Joure kaatst elke week op vrijdagavond op de sportvelden van SC Joure. De jeugd start om 18:30 en de volwassenen/beginnende kaatsers vanaf 19:30 uur. Iedereen is altijd welkom om vrijblijvend met deze sport kennis te maken!
   
  Foto's prijswinnaars:
  Geslaagde kaatswedstrijd Kaatsclub SC Joure 2Geslaagde kaatswedstrijd Kaatsclub SC Joure 1
  Geslaagde kaatswedstrijd Kaatsclub SC Joure 4Geslaagde kaatswedstrijd Kaatsclub SC Joure 3