• DISTRICTSKAMPIOENSCHAP NOORD VOOR JO11

    Het Districtskampioenschap NOORD voor JO11 Elite pupillen bij gastheer BLAUW WIT’34 is gewonnen door HELPMAN. De kersverse Districtskampioen van Noord nam de keramieken VTT wisselbeker en de gouden medailles mee naar huis. Plus natuurlijk een NK ticket namens district Noord voor het NK aan het einde van het seizoen.

    Het vice-kampioenschap (de tweede plaats) ging naar JOURE. Het team nam de welverdiende zilveren medailles in ontvangst en eveneens een felbegeerd NK Ticket. De bronzen medailles en derde podium plaats van het DK gingen naar ZUIDLAREN. Ook daar kan men het binnenhalen van een NK ticket vieren.

    DISTRICTSKAMPIOENSCHAP NOORD VOOR JO12

    Het Districtskampioenschap NOORD voor JO12 pupillen bij gastheer BLAUW WIT’34 is gewonnen door BLAUW WIT’34. De kersverse Districtskampioen van Noord nam de keramieken VTT wisselbeker en de gouden medailles mee naar huis. Plus natuurlijk een NK ticket namens district Noord voor het NK aan het einde van het seizoen.

    Het vice-kampioenschap (de tweede plaats) ging naar HEERENVEEN. Het team nam de welverdiende zilveren medailles in ontvangst en eveneens een felbegeerd NK Ticket. De bronzen medailles en derde podium plaats van het DK gingen naar JOURE. Ook daar kan men het binnenhalen van een NK ticket vieren.