• Senioren 1 & 2

  De selectie van Joure bestaat uit het eerste en tweede team. Het is een jonge en bruisende groep twintigers. Het eerste team staat onder leiding van trainer/coach René Zuil. Het tweede team wordt gecoacht door Paulien Bijma en Geert Sjoerdstra. 

  In seizoen 2022/2023 speelt het eerste op het veld in de 3e klasse, in de zaal komt de ploeg uit in de 2e klasse. Het tweede speelt op het veld 4e klasse en in de zaal 3e klasse.

  De selectie traint tweemaal per week: maandag van 19:45-22:00 uur en woensdag van 18:30-20:00 uur in Sportfun.

 • Midweek

  De Midweek is een team vol met vedettes, die al jaren hebben gekorfbald. Zij spelen hun wedstrijden door de week. Sommige recreanten zijn al doorgestroomd naar dit team en voor oud-korfballers die niet in het weekend kunnen/willen spelen is er ook altijd plek. Heb jij zin om eens met de Midweek mee te trainen of lijkt het je leuk om  ook wedstrijden te spelen, mail dan naar korfbal@scjoure.nl voor meer informatie of kom eens langs bij een training!]

  De Midweek wordt getraind en gecoacht door Paulien Bijma. De Midweek traint op maandag van 19:30-20:30 samen met het vierde en de recreanten in de Woudfennen.

 • Recreanten

  Op een laagdrempelig niveau bewegen maar geen zin om individueel te sporten? Wil jij in een gezellige groep ontdekken wat korfbal is? Lees dan snel verder!

  Al ruim drie jaar is er bij Joure een mooie ploeg recreanten. Deze fanatieke groep, met veel ouders van korfballeden, wilde net als hun kinderen ook graag eens een balletje gooien. Vanuit een mooi idee ontstond een heuse korfbalgroep, waarin iedereen op zijn/haar eigen niveau meedoet. Lijkt het jou leuk om dit eens te proberen? Kom dan eens langs bij een training. Wil je wat meer informatie of heb je een vraag, mail dan naar korfbal@scjoure.nl

  De recreanten worden getraind door Paulien Bijma.

 • A1

  De A1 is een gezellig en sportief team. De spelers en speelsters zijn al jaren bij elkaar en vormen een hechte groep. Dit jaar speelt het team voor het eerst in de junioren. Lijkt het je leuk om eens mee te trainen, stuur dan een mail naar korfbal@scjoure.nl.

  Het team staat onder leiding van Sierd van der Goot en Johan Wuite. De A1 traint op maandag van 18:30-19:30 uur in De Woudfennen en op woensdag van 17:30-18:30 uur in Sportfun.

 • C1

  De C's spelen dit seizoen voor het eerst als achttal. Het is een gezellig team met jongens en meiden. Wil je graag eens kennismaken of meetrainen? Stuur dan een mail naar korfbal@scjoure.nl. De C1 traint maandag en woensdag van 17:30-18:30 uur in Sportfun.
   
  Het team staat onder leiding van Ilja Sikkes en Marjan Otter.
 • D1

  De D1 speelt dit jaar voor het eerst als achttal. Het is een fanatiek team. Lijkt het je leuk om eens mee te trainen? Stuur dan een bericht naar korfbal@scjoure.nl De D1 traint op maandag van 17:00-18:00 en woensdag van 17:30-18:30 uur in Sportfun
   
  De teams staan onder leiding van Anke Holtrop en Marc Vrieseling.
 • E1

  De E1 speelt dit seizoen voor het tweede jaar competitie. Het team heeft vorig jaar veel geleerd en maakte elke week progressie. Wil je graag eens meetrainen? Stuur dan een bericht naar korfbal@scjoure.nl De E1 traint maandag van 17:00-18:00 uur in Sportfun en donderdag van 17:30-18:30 uur in de Woudfennen. 
   
  Het team staat onder leiding van Sylvia Nijboer en Erryn de Vries.
 • Korfbal KNKV App

  Blijf via je mobiel op de hoogte.

  De KNKV Wedstrijdzaken app is dé officiële app voor korfballers, fans en toeschouwers, officials, teammanagers en de wedstrijdsecretaris rondom wedstrijdzaken.

  Zie in welk team je bent ingedeeld, bekijk het wedstrijdprogramma, de uitslagen, standen, kleedkamerindelingen, player-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek en je bent altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams… en nog veel meer.

  Maak korfballen sociaal: volg je vrienden, je teams uit de competitie en je favoriete clubs.

 • Korfbal Facebook