• Senioren 1 & 2

  De selectie van Joure bestaat uit het eerste en tweede team. Het is een jonge en bruisende groep twintigers. Het eerste team staat onder leiding van trainer/coach René Zuil. Hij gaat op voor zijn vierde seizoen bij de club. Het tweede team word gecoacht door Paulien Bijma en Geert Sjoerdstra. 

  In seizoen 2021/2022 speelt het eerste zowel op het veld als in de zaal 3e klasse. Het twee speelt op het veld 4e klasse en in de zaal 3e klasse.

  De selectie traint samen met het derde op maandag van 20:30-22:00 uur in De Woudfennen en op woensdag van 18:30-20:00 uur in Sportfun.

 • Senioren 3

  Het derde is een gezellig seniorenteam met jonge talenten die doorgestroomd zijn uit de junioren aangevuld met routiniers. Plezier maken staat op nummer één maar wanneer de wedstrijd begint is dit team ongelooflijk fanatiek.

  De senioren 3 traint samen met de selectie op maandag van 20:30-22:00 uur in De Woudfennen en op woensdag van 18:30-20:00 uur in Sportfun.

 • Midweek

  De Midweek is een team vol met vedettes, die al jaren hebben gekorfbald. Zij spelen hun wedstrijden door de week. Sommige recreanten zijn al doorgestroomd naar dit team en voor oud-korfballers die niet in het weekend kunnen/willen spelen is er ook altijd plek. Heb jij zin om eens met de Midweek mee te trainen of lijkt het je leuk om  ook wedstrijden te spelen, mail dan naar korfbal@scjoure.nl voor meer informatie of kom eens langs bij een training!]

  De Midweek wordt getraind en gecoacht door Paulien Bijma. De Midweek traint op maandag van 19:30-20:30 samen met het vierde en de recreanten in De Woudfennen.

 • Recreanten

  Op een laagdrempelig niveau bewegen maar geen zin om individueel te sporten? Wil jij in een gezellige groep ontdekken wat korfbal is? Lees dan snel verder!

  Al ruim drie jaar is er bij Joure een mooie ploeg recreanten. Deze fanatieke groep, met veel ouders van korfballeden, wilde net als hun kinderen ook graag eens een balletje gooien. Vanuit een mooi idee ontstond een heuse korfbalgroep, waarin iedereen op zijn/haar eigen niveau meedoet. Lijkt het jou leuk om dit eens te proberen? Kom dan eens langs bij een training. Wil je wat meer informatie of heb je een vraag, mail dan naar korfbal@scjoure.nl

  De recreanten worden getraind door Paulien Bijma

 • A1

  De A1 is een gezellig en sportief team. De spelers en speelsters zijn al jaren bij elkaar en vormen een hechte groep. Dit jaar speelt het team voor het eerst in de junioren. Lijkt het je leuk om eens mee te trainen, stuur dan een mail naar korfbal@scjoure.nl.

  Het team staat onder leiding van Sierd van der Goot en Johan Wuite. De A1 traint op maandag van 18:30-19:30 uur in De Woudfennen en op woensdag van 17:30-18:30 uur in Sportfun.

 • D1

  De d's spelen dit seizoen voor het eerst als achttal. Het is een gezellig team met jongens en meiden. Wil je graag eens kennismaken of meetrainen? Stuur dan een mail naar korfbal@scjoure.nl. De D1 traint op maandag en woensdag van 17:30-18:30 uur in Sportfun.
   
  Het team staat onder leiding van Ilja Sikkes, Marjan Otter en Tessa Hofman.
 • E1 & E2

  De E1 en E2 zijn beide een viertal. De teams trainen gezamenlijk maar spelen wel hun eigen wedstrijden. Lijkt het je leuk om eens mee te trainen? Stuur dan een bericht naar korfbal@scjoure.nl De E's trainen op maandag van 17:00-18:00 en woensdag van 17:30-18:30 uur in Sportfun
   
  De teams staan onder leiding van Joline Reitsema, Marc Vriesling en Reitse Holtrop.
 • F1

  De F1 speelt dit seizoen voor het eerst competitie. Het team is zo groen als gras en ontzettend leergierig. Wil je graag eens meetrainen? Stuur dan een bericht naar korfbal@scjoure.nl De F1 traint op maandag en woensdag van 16:30-17:30 uur in Sportfun.
   
  Het team staat onder leiding van Timo Stam en Anke Holtrop-Stam.
 • Korfbal KNKV App

  Blijf via je mobiel op de hoogte.

  De KNKV Wedstrijdzaken app is dé officiële app voor korfballers, fans en toeschouwers, officials, teammanagers en de wedstrijdsecretaris rondom wedstrijdzaken.

  Zie in welk team je bent ingedeeld, bekijk het wedstrijdprogramma, de uitslagen, standen, kleedkamerindelingen, player-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek en je bent altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams… en nog veel meer.

  Maak korfballen sociaal: volg je vrienden, je teams uit de competitie en je favoriete clubs.

 • Korfbal Facebook