• Senioren 1, 2 & 3

  De selectie van Joure bestaat uit het eerste, tweede en derde team. Het is een jonge en bruisende groep twintigers. Het eerste team staat onder leiding van trainer/coach René. Het tweede team wordt gecoacht Geert. Het derde wordt gecoacht door Paulien.

  In seizoen 2023/2024 speelt het eerste op het veld in de 2e klasse, in de zaal is het team dit jaar gepromoveerd naar de eerste klasse. Het tweede speelt op het veld 4e klasse en in de zaal 3e klasse. Het derde team speelt breedtekorfbal. 

  De selectie traint tweemaal per week: maandag en woensdag van 19.30 - 21.15 uur. 

 • Midweek

  De Midweek is een team vol met vedettes, die al jaren hebben gekorfbald. Zij spelen hun wedstrijden door de week. Sommige recreanten zijn al doorgestroomd naar dit team en voor oud-korfballers die niet in het weekend kunnen/willen spelen is er ook altijd plek. Heb jij zin om eens met de Midweek mee te trainen of lijkt het je leuk om  ook wedstrijden te spelen, mail dan naar korfbal@scjoure.nl voor meer informatie of kom eens langs bij een training!]

  De Midweek wordt getraind en gecoacht door Paulien Bijma. De Midweek traint op maandag van 19:30-20:30 samen met de recreanten.

 • Recreanten

  Op een laagdrempelig niveau bewegen maar geen zin om individueel te sporten? Wil jij in een gezellige groep ontdekken wat korfbal is? Lees dan snel verder!

  Al ruim drie jaar is er bij Joure een mooie ploeg recreanten. Deze fanatieke groep, met veel ouders van korfballeden, wilde net als hun kinderen ook graag eens een balletje gooien. Vanuit een mooi idee ontstond een heuse korfbalgroep, waarin iedereen op zijn/haar eigen niveau meedoet. Lijkt het jou leuk om dit eens te proberen? Kom dan eens langs bij een training op maandagavond. Wil je wat meer informatie of heb je een vraag, mail dan naar korfbal@scjoure.nl

  De recreanten worden getraind door Paulien Bijma.

 • C1

  De C's spelen voor het tweede jaar in deze leeftijdscategorie Het is een gezellig en fanatiek team. Wil je graag eens kennismaken of meetrainen? Stuur dan een mail naar korfbal@scjoure.nl. De C1 traint maandag en woensdag van 17.45 - 19.15 uur.
   
  Het team staat onder leiding van Ilja Sikkes, Marc Vrieseling en Fokke Tuinier.
 • D1

  De D1 speelt voor het tweede seizoen in deze leeftijdscategorie. Het is een fanatiek team. Lijkt het je leuk om eens mee te trainen? Stuur dan een bericht naar korfbal@scjoure.nl De D1 traint op maandag en woensdag van 18.00 - 19.00 uur.
   
  De ploeg staat onder leiding van Ellen Kemper, Nienke Otter en Sjoerd Zeldenrust.
 • E1

  De E1 is een leergierige en gezellige ploeg. Wil je graag eens meetrainen? Stuur dan een bericht naar korfbal@scjoure.nl De E1 traint maandag en woensdag van 18.00 - 19.00
  uur. 
   
  Het team staat onder leiding van Sylvia Nijboer, Erryn de Vries en Yu Hsien Wielinga.
 • E2

  De E2 speelt dit seizoen pas voor het tweede jaar in de competitie. Vorig seizoen heeft het team veel geleerd. Lijkt het je leuk om eens mee te doen? Stuur dan een bericht naar korfbal@scjoure.nl. De ploeg traint op maandag en woensdag van 18.00 - 19.00 uur.

  Het team staat onder leiding van Anke en Timo Stam.

 • Kangoeroes

  Spelenderwijs korfbal leren? Bij de kangoeroes van Joure maken kinderen van 3 tot en met 5 jaar op een laagdrempelige manier kennis met korfbal. Er worden veel spelletjes gedaan en bezoeken ook kangoeroe-evenementen bij andere clubs. Wil je graag eens een proeftraining doen? Stuur dan een bericht naar korfbal@scjoure.nl of kom spontaan langs op de sportvelden van SC Joure. De kangoeroes worden geleid door Sjoukje en Myrthe Terpstra.

   

 • Korfbal KNKV App

  Blijf via je mobiel op de hoogte.

  De KNKV Wedstrijdzaken app is dé officiële app voor korfballers, fans en toeschouwers, officials, teammanagers en de wedstrijdsecretaris rondom wedstrijdzaken.

  Zie in welk team je bent ingedeeld, bekijk het wedstrijdprogramma, de uitslagen, standen, kleedkamerindelingen, player-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek en je bent altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams… en nog veel meer.

  Maak korfballen sociaal: volg je vrienden, je teams uit de competitie en je favoriete clubs.

 • Korfbal Facebook

 • Korfbal Proeftraining