• Senioren 1 & 2

  De selectie van Joure bestaat uit het eerste en tweede team. Het is een jonge en bruisende groep twintigers. Het eerste team staat onder leiding van trainer/coach René Zuil. Het tweede team wordt gecoacht door Paulien Bijma en Geert Sjoerdstra. 

  In seizoen 2022/2023 speelt het eerste op het veld in de 3e klasse, in de zaal is het team dit jaar gepromoveerd naar de eerste klasse. Het tweede speelt op het veld 4e klasse en in de zaal 3e klasse.

  De selectie traint tweemaal per week: maandag en woensdag van 19.45 - 21.15 uur. 

 • Midweek

  De Midweek is een team vol met vedettes, die al jaren hebben gekorfbald. Zij spelen hun wedstrijden door de week. Sommige recreanten zijn al doorgestroomd naar dit team en voor oud-korfballers die niet in het weekend kunnen/willen spelen is er ook altijd plek. Heb jij zin om eens met de Midweek mee te trainen of lijkt het je leuk om  ook wedstrijden te spelen, mail dan naar korfbal@scjoure.nl voor meer informatie of kom eens langs bij een training!]

  De Midweek wordt getraind en gecoacht door Paulien Bijma. De Midweek traint op maandag van 19:30-20:30 samen met de recreanten.

 • Recreanten

  Op een laagdrempelig niveau bewegen maar geen zin om individueel te sporten? Wil jij in een gezellige groep ontdekken wat korfbal is? Lees dan snel verder!

  Al ruim drie jaar is er bij Joure een mooie ploeg recreanten. Deze fanatieke groep, met veel ouders van korfballeden, wilde net als hun kinderen ook graag eens een balletje gooien. Vanuit een mooi idee ontstond een heuse korfbalgroep, waarin iedereen op zijn/haar eigen niveau meedoet. Lijkt het jou leuk om dit eens te proberen? Kom dan eens langs bij een training. Wil je wat meer informatie of heb je een vraag, mail dan naar korfbal@scjoure.nl

  De recreanten worden getraind door Paulien Bijma.

 • A1

  De A1 is een gezellig en sportief team. De spelers en speelsters zijn al jaren bij elkaar en vormen een hechte groep. Dit jaar speelt het team voor het eerst in de junioren. Lijkt het je leuk om eens mee te trainen, stuur dan een mail naar korfbal@scjoure.nl.

  Het team staat onder leiding van Sierd van der Goot en Johan Wuite. De A1 traint op maandag en woensdag van 18.15 - 19.30 uur. 

 • C1

  De C's spelen dit seizoen voor het eerst als achttal. Het is een gezellig en fanatiek team. In de zaal is de ploeg kampioen geworden! Wil je graag eens kennismaken of meetrainen? Stuur dan een mail naar korfbal@scjoure.nl. De C1 traint maandag en woensdag van 18.30 - 19.30 uur.
   
  Het team staat onder leiding van Ilja Sikkes, Sacha Willemsen en Marjan Otter.
 • D1

  De D1 speelt dit jaar voor het eerst als achttal. Het is een fanatiek team. Lijkt het je leuk om eens mee te trainen? Stuur dan een bericht naar korfbal@scjoure.nl De D1 traint op maandag  en woensdag van 18.15 - 19.15 uur.
   
  De ploeg staat onder leiding van Anke Stam-Holtrop en Marc Vrieseling.
 • E1

  De E1 speelt dit seizoen voor het tweede jaar competitie. Het team heeft vorig jaar veel geleerd en maakte elke week progressie. Wil je graag eens meetrainen? Stuur dan een bericht naar korfbal@scjoure.nl De E1 traint maandag en woensdag van 18.00 - 19.00
  uur. 
   
  Het team staat onder leiding van Sylvia Nijboer en Erryn de Vries.
 • F1

  De F1 speelt dit voorjaar voor het eerst competitie. Stuur dan een bericht naar korfbal@scjoure.nl. De ploeg traint samen met de E1 op maandag en woensdag van 18.00 - 19.00 uur.

  Het team staat onder leiding van Sylvia Nijboer en Erryn de Vries.

 • Kangoeroes

  Spelenderwijs korfbal leren? Bij de kangoeroes van Joure maken kinderen van 3 tot en met 5 jaar op een laagdrempelige manier kennis met korfbal. Er worden veel spelletjes gedaan en bezoeken ook kangoeroe-evenementen bij andere clubs. Wil je graag eens een proeftraining doen? Stuur dan een bericht naar korfbal@scjoure.nl of kom spontaan langs op de sportvelden van SC Joure.

  De groep traint op onderstaande data:

  Maandag 17 april (16.00 - 17.00 uur)
  Zaterdag 22 april (09.30 - 10.30 uur)
  Zaterdag 13 mei  (09.30 - 10.30 uur)
  Maandag 22 mei 16.00-17.00 uur
  Zaterdag 3 juni (09.30 - 10.30 uur)
  Zaterdag 10 juni (09.30 - 10.30 uur)
  Zaterdag 17 juni (09.30 - 10.30 uur)

 • Korfbal KNKV App

  Blijf via je mobiel op de hoogte.

  De KNKV Wedstrijdzaken app is dé officiële app voor korfballers, fans en toeschouwers, officials, teammanagers en de wedstrijdsecretaris rondom wedstrijdzaken.

  Zie in welk team je bent ingedeeld, bekijk het wedstrijdprogramma, de uitslagen, standen, kleedkamerindelingen, player-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek en je bent altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams… en nog veel meer.

  Maak korfballen sociaal: volg je vrienden, je teams uit de competitie en je favoriete clubs.

 • Korfbal Facebook