• Sponsor worden bij SC Joure

   

  Sportclub Joure is een club met uitstraling. De afgelopen jaren is door vele teams op hoog niveau gepresteerd en dit betekent dat de club veel media aandacht heeft gekregen en wordt gezien als een club met ambitie. De jeugdopleiding staat in hoog aanzien en is de afgelopen jaren verder geprofessionaliseerd. Maar SC Joure is vooral ook een club die aan iedereen de mogelijkheid biedt om op eigen niveau aan sport te doen.

  Meer weten? Kijk in onze sponsorgids Sponsorgids

   

  Een omni-vereniging

  SC Joure is een omni-vereniging voor voetbal en korfbal met bijna 1000 leden. Op het sportcomplex ‘Hege Simmerdyk’ is het zowel door de week als in het weekend een drukte van belang. Ruim 400 vrijwilligers zijn actief om alles in goede banen te leiden. Een geweldige toewijding waar de club absoluut niet zonder kan. De visie op de toekomst van de club is helder. Wat sterk leeft binnen de vereniging is dat het ‘clubgevoel’ weer meer terug moet komen. Met waardering voor alle sportieve prestaties die de afgelopen jaren behaald zijn, is het toch zo dat herkenbaarheid veel doet bij de beleving van prestaties van een elftal. Daarom is er ingezet op de jeugdopleiding met als uiteindelijk resultaat een goede doorstroming naar de senioren. Dit moet de herkenbaarheid bij het publiek vergroten waarbij er gewerkt wordt met een methodiek die specifiek is voor SC Joure.

  De levensader van de club

  Sponsorgelden zijn een levensader voor de club. Ondanks het feit dat veel bedrijven op dit moment kritisch naar hun sponsorbudget kijken, blijft het voor de club noodzakelijk om nieuwe sponsoren te werven. Toch is het zo dat veel bedrijven betrokken zijn bij SC Joure. Al is het alleen al omdat men mensen kent die bij de club actief zijn. Hierdoor is de gunfactor hoog en als daar een passende manier mee om wordt gegaan, dan is de bereidheid tot sponsoring zeker aanwezig. Het maakt het mogelijk dat alle leden van de club op een goede manier hun sport kunnen beoefenen waarbij ook gedacht moet worden aan de accommodatie die aan de wensen voldoet.

  Bij de sponsorcommissie van SC Joure waait een frisse wind. Met een flink aantal nieuwe personen in de commissie is alles in kaart gebracht en is de bereidheid groot om flink aan de kar te trekken waardoor de toekomst van deze mooie club blijft gewaarborgd.

  Kunnen wij ook rekenen op uw support?

  Neem contact met ons op via sponsoring@scjoure.nl of via onderstaand contactformulier

 • Sponsoren