• Voetbal


  Vind hier alle informatie over het voetbal, teaminformatie, wedstrijdprogramma's, voetbalschool, trainingschema's en andere zaken zoals het plannen van een oefenwedstrijd en informatie over de teamindelingen.

 • Teamindeling en wedstrijd(vorm)

  Voor algemene SC Joure, team- en wedstrijdinformatie voor senioren, junioren, pupillen, mini's, meiden/vrouwen en passend voetbal verwijzen wij alle leden naar de Voetbal.nl App.

  Wedstrijdprogramma's en uitslagen:


  Verdere informatie over de teamafdelingen en spelvormen vind je via onderstaande link.

  Lees meer

 • Blijf via je mobiel op de hoogte.

  Zie in welk team je bent ingedeeld, bekijk het wedstrijdprogramma, de uitslagen, standen, player-of-the-match en het nieuws van je eigen team en vereniging.

  Dé app voor amateurvoetballend Nederland is te downloaden voor Android of iOS:

  Voetbal.nl app Android Voetbal.nl app iOS

  Lees meer

 • De voetbalschool

  Binnen SC Joure wordt er elk seizoen naast de reguliere traingen de voetbalschool aangeboden.
  Hier wordt voor de gemotiveerde pupillen aanvullende trainingen verzorgd. Deze training richt zich specifiek op de ontwikkeling van de technische vaardigheden van de speler.

  De deelnemers worden elke week op vrijdag met maximaal 40 pupillen getraind. Tijdens de trainingen worden de spelers ingedeeld in 4 groepen van maximaal 10 spelers. 

  Lees meer

 • Wil je een oefenwedstrijd regelen?

  Stem voor oefenwedstrijden op wedstrijddagen eerst af met de coördinator waaronder je leeftijdscategorie van je team valt, wanneer je een oefenwedstrijd wilt spelen of daarvoor wordt gevraagd en neem tijdig contact op met het wedstrijdsecretariaat om af te stemmen welke velden en kleedkamers wanneer beschikbaar zijn om de oefenwedstrijd te kunnen spelen.

  Word je benaderd door een andere vereniging voor een oefenwedstrijd op het terrein van SC Joure, stem dan ook eerst af met het wedstrijdssecretariaat voordat je instemt met de oefenwedstrijd. Dat voorkomt teleurstellingen en onnodige communicatie.

  Mail wedstrijdsecretariaat