• Gevonden voorwerpen

  Ben je iets verloren?

  Gevonden voorwerpen liggen op de groene planken bij de hoofdingang (in de hal bij de trap naar de kantine).

  Niemand beheert de gevonden spullen. Je wordt daarom verzocht zelf langs te komen tijdens de openingstijden van het clubgebouw (op dinsdag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 08.00- tot 17.00 uur). Zonder overleg mag je je eigendom meenemen.

  In uitzonderlijke gevallen (bv van een bezoekend team of kostbaarheden) kun je tijdens de openingstijden van de kantine met het vaste nummer bellen: 0513-412145. Wellicht is er gelegenheid om je te helpen.

  Per 4 weken worden overgebleven kledingstukken in de kledingcontainer gedeponeerd. 

 • Geblesseerd / Fysiotherapie

  Heb je een blessure?

  Bij een blessure is een juiste en snelle diagnose belangrijk en daarom is het noodzakelijk dat je snel geholpen kan worden. Om die reden is de fysiotherapeut van Fysio-Actief wekelijks bij ons op de sportclub aanwezig. Leden van onze club kunnen daar altijd langskomen in de behandelruimte om een afspraak te maken of vrij inlopen om naar de blessure te laten kijken. Dit geldt voor alle leden van de sportclub. Dus niet alleen voor de selectieteams. Om zeker te zijn van een plekje op het sportspreekuur kun je je gemakkelijk aanmelden via het speciale aanmeldformulier http://www.fysio-actief.nl/aanmelden-sportspreekuur

  Als de tijd van het sportspreekuur op de club je niet goed uitkomt, dan kun je ook altijd een afspraak maken op één van de vestigingen van Fysio-Actief (Sneek, Joure of Bolsward) via telefoonnummer 0515 43 43 55.

  • Wanneer: Dinsdag 18.15 uur - 19.15 uur / Donderdag 18.15 uur - 19.30 uur (m.u.v. vakanties en winterstop)
  • Waar:      Medische ruimte SC Joure (clubhuis op de begane grond)
  • Kosten:    Het Sportspreekuur in het clubhuis is gratis